Kinderkalender Beau

een geweldige tool om kinderen te helpen

bij het ontwikkelen van organisatorische

vaardigheden en creativiteit.

Kenmerken

Interactieve organisatie

De Kinderkalender Beau is een interactieve tool die kinderen helpt bij het ontwikkelen van organisatorische vaardigheden. Met magnetische pictogrammen kunnen ze de dagen, datums en maanden bijhouden, waardoor ze structuur

Emotie-uitdrukking

De kalender biedt kinderen de mogelijkheid om emoties uit te drukken met behulp van magnetische pictogrammen. Ze kunnen kiezen uit verschillende emoties en deze op de kalender plaatsen, waardoor ze bewust worden van hun gevoelens en een platform hebben voor communicatie en zelfexpressie.

Vaardigheids-ontwikkeling

Naast het bijhouden van de tijd, stelt de Kinderkalender Beau kinderen in staat hun dag te plannen en belangrijke vaardigheden zoals tijdbeheer, prioriteren en doelen stellen te ontwikkelen. Door activiteiten en taken in te plannen met magnetische pictogrammen, leren kinderen op een speelse manier belangrijke organisatorische vaardigheden.

Eigenschappen

kleuren

Kleuren zijn gebaseerd op de veelgebruikte schatkist methode op basisscholen.

personaliseren

De kinderkalender kan gepersonaliseerd worden met de naam van uw kind bovenaan op het bord.

incl pictogrammen

inclusief 52 pictogrammen

Klanten Beoordeling

Onze vierjarige dochter Morgan is dol op de Kinderkalender Beau! Het helpt haar bijhouden welke dag het is en het voorspellen van het weer. Ze vindt het geweldig om onderaan de kalender haar dagelijkse planning te maken en te zien wat ze gaat doen.
Mearle
⭐⭐⭐⭐⭐
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunis
Manager
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mike Stuart
Support